Okulumuz Hakkında

ÇEBEKOĞLU İLKOKULU
Çebekoğlu Mah. Halfeti/ŞANLIURFA
04140000000
04147651020
https://cebekogluilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Okulumuz çağdaş ve nitelikli eğitim-öğretim anlayışını benimseyen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda aydınlık bir geleceğe katkı yapacak nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, soran, sorgulayan, çözüm üreten, yenilikçi ve insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

BAŞARILAR

Öğretmen :1
Öğrenci :10
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :344
Öğretim Şekli :Tam Gün

Öğretim Şekli

Tam Gün

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-14:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Sobalı

Lojman Sayısı

1

Lojman Bilgisi

Okulumuzda 1 adet kullanılabilir durumda lojman mevcuttur.

Servis Bilgisi

Yoktur.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Köyümüz ilçe merkezine 23 km, Şanlıurfa´ya 90 km, Gaziantep´e 110 km ve Adıyaman´a 130 km uzaklıktadır. Yukarıgöklü Kasabasına 6 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çebekoğlu Köyü sakin az sayıda insanın yaşadığı ve köy halkının bir çoğunun yurt dışında çalıştığı bir köydür. Okulda toplam 15 öğrenci bulunmaktadır. Köy halkı ihtiyacını 6 km mesafedeki Yukarıgöklü kasabasından tedarik etmektedir. Yukarıgöklü kasabası 7000 nüfusa sahip olup gelişmiş bir yerdir. Kasaba çevresinde görev yapan öğretmenler genel olarak kasabaya gidiş geliş yapmaktadır. İklim sıcak olduğu için ulaşım problemi yaşanmamaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları